Zsolt _ 83
2019.10.04
|
|
0 0
1064
|
Ugyan nem OTP, más nagy bankénál nekem a következő volt az utolsó csepp: Volt egy bankbetétem az adott banknál, amire kifizették a kondíciók alapján járó kamatot. Eddig minden oké szép és jó, majd teltek múltak az évek és 2-3 év(!) múlva kaptam a banktól egy postai levelet, hogy úgy értelmezik visszamenőleg a 3 évvel ezelőtti betéti feltételeket, hogy csak kevesebb kamat jár, ezért most visszaveszik, levonják a számlámról a különbözetet. Majd hosszasan részletezték, hogy ha nem biztosítok rá a bankszámlámon fedezetet, akkor hogy fognak beperelni. Nem egy hatalmas összegről volt szó, pár ezer forintról, de az elv, hogy ezt megtehetik, háborított fel. Azt még lenyeltem, hogy nem kevés számlavezetési díjat fizettettek velem, aminek a díját folyamatosan emelték. De mi a garancia arra, hogy nem találnak ki ismét valamit arra, hogy ismét ők utólag úgy értelmeznek valamit, hogy fizessek nekik X Ft-ot? Gyakorlatilag akármennyit, mert önkényesen megtehetik.
Ekkor lettem már jó pár éve a Gránti Bank ügyfele. Ami a lehető legjobb döntés volt. |
Előzmény: redmonkey (1056)
|
|