Háténimmárkitválasszak? Creative Commons License 2019.10.02 0 6 65549

"Igen, de hát ez nem mond még semmit. Ma már a rák/tumor akár gyerekeknél jelentkezik."

Feltehető, hogy régebben is, csak akkor még nem tudták, hogy mibe haltak bele a gyerekek.

Még múmiát is találtak, melyen igazolható volt a csontba való áttét.

Mikor rákos lettem, volt alkalmam beszélni Eckhard professzorral (nézz utána, ki is volt ő!), aki elmondta, hogy az OOI-ban, de az országban is egyébként, a világon elfogadott legjobb terápiákat és gyógyszereket fogom kapni, kár (nem is akartam) lenne külföldre (Mexikóba, Amerikába) szaladgálni.

Az egyik kezelőorvosomtól - teljesen leamortizált állapotban - kérdeztem, hogy tanácsolja-e az ilyen csodavitaminok szedését, amit a vajákosék annyira ajánlanak.

A válasza az volt, hogy a vitaminok erősítik a sejteket - így a rákosakat is - tehát a terápia ellen dolgozok, ha rászánom magam, de hát enyém a döntés joga. Ő miliszilverre (vagy mire) kiszámolta a sugárdózist és a kemó mennyiséget. Mikor mondtam a számomra borzasztó tüneteket, akkor bólogatott, hogy "igen ezt mi csináljuk".

A falat kapartam, de - ezek szerint - bejött a dolog.

Egész életemben imádtam a zsíroskenyeret (vastagon) erős paprikával és hagymával, most is.

Van a neten egy Falus professzor által tartott "Mindentudás egyeteme" előadás épp a rákos sejtekről.

Ő genetikus és nagyon tudója a dolgoknak.

Érdemes végignézni (nem tudományos nagyon, könnyen érthető)!

Előzmény: Qanon (65547)