Tocy92 Creative Commons License 2019.10.01 -1 0 16188

Biztos, hogy lesz teher, de azt most sem szabad azért (legalábbis nekünk, amikor elvárásokat támasztunk) figyelmen kívül hagyni, hogy ez a ZTE papíron erősebb csapat, van négy jó és egy használható légiósuk, az a négy pedig így önmagában több kreativitást, támadójátékot tud elővenni, mint a mi a komplett, leszabályozott csapatunk. Ettől még én arra számítok, hogy itthon nagyon fel lesz tüzelve a csapat, átérzi, hogy bizonyítania kell így a szezon elején, meg hogy a 0-3 valóban nagyon negatív lenne és valahogy megnyerjük ezt a meccset - ha bármit is akarunk idén a 11-12. helyen kívül, akkor biztos, hogy itthon nem sok vereségünk lehet.

Ubillát azért ismerjük, bőven lehet őt támadni, Davisnek nagyon agresszívnek kell lennie, de elsősorban Norfleettől és Lalictól várok sokkal többet - Norfleetben azért benne van, hogy most meg bever öt triplát, más csapatoknál is voltak olyan napjai, amikor semmi se jött össze, utána meg minden, ő ilyen, de ha Lalic ennyire képes (se pozíciót fogni, se egy-egyben védekezni, se semmi), akkor nagyon nagy baj lesz, szóval rá leszek leginkább kíváncsi.

Összességében én bízom a győzelemben, mert muszáj lenne valahogy megoldani, de a magam részéről megint azt tudom írni, hogy egy erősebb csapatról beszélünk, megverni őket még itthon is bravúr, de hát valakit valahol meg kell majd verni, ha nem akarunk kiesni, úgyhogy hajrá.