IsKol
2019.09.30
|
|
0 0
826
|
Ha jól emlékszem az unoka bátyám almasav bontást is alkalmazott a Zweigeltnél és az elkészült borok kellemes meggyes ízjegyekkel rendelkeztek és olyan bársonyosak voltak mintha több éven keresztül érlelte volna.
Mivel a mennyiség nem túl acélos még az is lehet hogy ketté veszem a tételt és egyik részt az utóerjedésben beoltom.
A Mátra nyugati lába a "borvidék" és találtam Gyöngyösön illetve Nagyrédén laborokat. Mivel műszaki beállítottságú pali vagyok így hajlok a vizsgálatokra + a tudásom a borászatban (még) a bányász béka hátsóját is tisztes távolságból figyeli így bízom benne, hogy a kapott eredmények kiértékelésében illetve az organoleptikus vizsgálattal a segítségeteket felhasználva hátha még az életemben tudok olyan isteni Zweigeltet készíteni mint az átlag burgenlandi borász de minimum mint a unoka bátyám. |
Előzmény: Maci_P (816)
|
|