Tocy92 Creative Commons License 2019.09.29 0 2 16186

Pozitívumok: 

- Dramicanin!
- Davis is jó volt
- Kétszer is feljöttünk 8-12 pont körüli hátrányból, a korábbi csapatok ilyenkor sokszor rágörcsöltek, vagy összeomlottak

"Oké" dolgok:

- Roli a negyedik negyedben felhozta magát
- Ponjavics játéka
- Krnjajski csinált rossz dolgokat, de összességében tőle, az ő szerepével el tudom fogadni, amit nyújtott

Negatívumok:

- Norfleet 0/9, becsülettel erőltettük, bíztunk benne, de hibát hibára halmozott a dobásán felül is
- Baki... védekezésben még hagyján, de hát...
- Lalic támadásban súlytalan volt a 10 pontja ellenére, nem tudott megmozdulni se kb., védekezésben pedig Marko legrosszabb napjait idézte. Egyetlen egy féle centerrel szemben lehetne ő jó védő, Tóth Ádámmal szemben, itt érvényesíthetné a magasságát, erejét, rutinját, de Tóth is simán betolta, megverte, ahogy akarta. Ez nekem borzasztóan nagy csalódás... ráadásul ha jól láttam, még nem is akart lejönni egyszer, vagy mi?
- Elrontott végjáték. Ettől tartottam a csapatot látva a szezon előtt is, hogy ki fogja ezeket megnyerni, mert Ádám nem tudja. Nem is tudtuk, mindenki hibázott kb. elöl-hátul ezekben a clutch percekben...
- Ádám meccselése. Nem értettem sokszor a cseréit, Dramicanin bevert egy hármast, lehozta, Ponjavics hosszú percek után végre csinált egy jó dolgot elöl, lehozta, clutch helyzetben odaadjuk Norfleetnek, aztán Krnjajskinak az elvileg vezéreink helyett. Mindegy, ehhez persze nem értek, laikusként nem értettem :)

Összességében ha azt nézem, hogy két ponttal kikaptunk Debrecenben úgy, hogy Norfleet ennyire nulla volt, akkor az nem rossz eredmény,