japipapi Creative Commons License 2019.09.28 -4 13 65517

Sziasztok!

Különös esemény nincs nálam, csak kicsit lehangolt vagyok.

Rosz hírem van. Jó régen, kb. 1,5 éve hírt adtam egyik közeli ismerősöm mellrákja okán. Muszály, ismét szólnom kell. Múlt hónap 30. elhunyt. Hihetetlenül gyorsan. Júliusban korházba került. Két hétre haza jött, majd ismét saját kocsijával visszament, de azt már neem Ő hozta haza.

Teljesen elfogyott az immunrendszere (így mondták nekem), számtalan áttét. 

Ő volt az, aki zöldség - gyümölcs lén élt, csak oxis vizet ivott, tömte magába a vitaminos kemikáliát, semmi fehérje, minimális cukrot, de az is  nyírfacukor, tengeri só, mindenféle antioxidáns, stb. szóval 6 év alatt elfogyott. Sokat vitatkoztunk. Egyenesen károsnak tartottam módszerét, de hajthatatlan volt. Mindig azt mondta, hogy jól érzi magát, nagyon vigyáz magára, az Ő módszere jó. Én pedig azt mondtam, hogy szerintem kicsinálod magad. 

Mindezt csak azért mondtam el, itt, hogy okuljunk talán. Az önfejüség hozza a biztos végzetet.

A rák elleni harcot a lehető legnagyobb fizikai erőben lehet megpróbálni, talán túlélni. Ezért én mindent eszek, azt is amit nem szerettem, ha már az ízeket úgy sem érzem, rendszeresen főzök, ritkán, de akkor sokat eszek. Persze ez nem egy jó megoldás. Sokat mozgok, pringázás, kert, állatok, háztartás stb., de sokat pihenek is. Ez a következő 2 - 3 nap az pihenésé lesz. Mert a héten piszkosul elfáradtam, ismét begyűjtőttem a második lekaszált szénát. Marha nagy területről. Itt a kép, hogy látjátok.  (bocs, nem tudom forgatni)

Fárasztó, de jó levegő, csodálatos illat és biztos téli kaja nyulaimnak. Ez a kép csak az 1/4 része. 

Szóval nem adom fel.

Kêt hét múlva kontroll. Most nem izgulok, bár mostanában ismêt alvás kôzben erősen izzadok. Nem jót jelent, úgy tudom. 

Azért nem baj lenne ám, ha kicsit pôrgösebb lenne e topic.

Minden jót mindenkinek! (Különösen üdvözlöm és jó egészséget kívánok kedves minuszolóimnak😅😅😅)