MemetikaTan Creative Commons License 2019.09.26 0 0 441

IGe: Na és a díj összege melyik természetvédő szervezetnek lett felajánlva? Hogy védjék meg belőle a Földet? Vagy elkölti saját célú túlfogyasztásra?

Zsolt : nem lehet, hogy túl sok cinikus mém lepte el az elmédet, s nem tudsz szabadulni tőlük?

IGe : Kedves Zsolt, amint látod már az is nem kevés mémembe került, hogy klaviatúrát ragadtál és megszólítá memetika ügyben. Tehát engem ez a Gréte ügy nem nagyon érdekel. Ez a memtikának a pletykutatás szintje. Egyszerű bemutató "ujgyakorl…Tovább

Zsolt: de hát ez nyílt zsarolás 😀. Egyelőre nincs időm, de később elolvasom. Szaklapban megjelent?

IGe : Ez színtiszta memeika és szó sincs semmiféle etikátlan dologról. Természetes dolog, hogy bizonyítanom kellett valamilyen szinten, hogy nem csak egy bugris vagyok. Az első fejezet elolvasása köbö 3-4 perc idő. Ha már szaklapban is meg fog jelenni és akkor akarod csak olvasni, akkor már én nem fogok szóba-állni-írni veled, amíg nem bizonyítod, hogy értesz a memetikához és nem csak imitálod. Könyvben fog megjelenni hamarosan, most kaptam meg a nyomdai előkészített anyagokat jóváhagyásra. Na szállj már le a tekintényelvűség érvelési hibáról! Köszike. (Ja a Gréta ügyről feltételek nélkül szállok le, nekem csak ennyi volt vele a célom és azt már elértem)