TudatLan Creative Commons License 2019.09.15 0 0 217410

Szia

Szivesen irnék részletesebben, de picurka telefonról pötyörészni a betűket.......nem igazán az én világom.....így is tele vannak elütésekkel a hozzászolásaim....

Gunk néven tudsz rákeresni, az egyik, általam említett adalékra. Ebből a Gunkból, az injektor tisztítót , ajánlottam volna neked..... időnként érdemes a teljes üzemanyag rendszert " átmosni "...

A spuriból, a piros színű való a dízel gépkocsikba, a kék pedig a benzinpusztítókba. Ha csak és kizárólag , 2-3 km-es utamra, használod a gépkocsit, jéghideg motorral, akkor igazából, egyik adaléknak sincs különösebb értelme...

Ne bántásként vagy kioktatásként vedd, a fentieket, nem ez a szándék... egyszerű felhasználó vagyok... tapasztalatokat osztanék meg....segítő szándék..semmi más. Ha éppen nem vagyok beteg, a fél életemet , különböző kocsikban töltöm.... kb(. a robogótól a 4tengrlyes billencsig )

Ha már félig meghaltak a JTS befecsik, akkor már nem tudott volna az adalék segíteni. Ott kellett / lehetett volna bevoni az injektor.hu csapatát. Szerintem .

A Xadonak is vannak jó gyártmányai...

Seléniát én hanyagolnám a helyedben, amióta fémdobozról váltottak műanyagra......nos , nem javult a beltartslom sem. Próbálok finoman fogalmazni....

Mi mostanság , a szgk-k egy jó nagy részében, Motult használunk. Vagy Fusch-t. Vigyázn i  kell, a hamißítvánxokkal..Selenia racing 10w60, például hullámzó minőség.... félúton az átlagos és a nem ajánlott között.

FÉmdobozos HPX eddig nem okozott csalódást.

Előzmény: nikita53 (217409)