tanácstalanul Creative Commons License 2019.09.09 0 0 322

Üdv.

Azért, hogy ne legyen könnyű az életem: igaz, hogy rögtön kiteszi a képeket az asztalra, (ahol átnevezem, dátumozom. majd berakom  az "ez a gép - képek" helyre.

Ma ért a meglepetés: az Y5 hátsó kamerája 8 mP, az első 3 mP.

Amikor a fórumba szeretném beilleszteni a képet, nem lehet,- túl nagy a kép mérete. Van eg digi fényképezőm, (Maginon) amelyen lehet állítani -3-5-8-16 mP-t. 16-nál már szerkeszteni kellene, ezért 8 mP-re van állítva. A Maginon képeit kivétel nélkül berakhatom bármelyik fórumba, az Y5 képeiből egyet sem, pedig mindkettő 8 mP képet készít.

Akkor most annyit haladtam, hogy a képek már a laptopon vannak, de pillanatnyilag ott is maradnak.

Ha tudsz egy egyszerű képszerkesztőt, légyszi írd meg, nem kell tudnia csak annyit, hogy a kép méretét csökkentse 2 Mb-re, vagy alá. A Maginon képei általában 1.5 alatt vannak.

Esetleg van a telóban is állítási lehetőség?

Még megvan az Y331, (most a visszapillantó tükörre erősítve fedélzeti kamera,)  következő Y4, az is megvan,  5 mP a hátsó kamerája, s most a csomagcserével kaptam az Y5-t. Ebbe azért mentem bele, mert autofókuszos, még 1 cm-ről is éles képet készít.

Bocs, hogy hosszú voltam.

Előzmény: harcsy (321)