A Matróz Creative Commons License 2019.09.09 0 1 16156

nálam rendben megy végig... szombaton is csak ott tudtam nézeni, akkor is rendben volt

amúgy gratulálni lehet a csapatnak 2 nap alatt 2 meccset nyertünk, ami jó. A Paks azért látszott, hogy magas szint lesz és még úgy is bravúr volt legyőzni őket, hogy a centerük megsérült + Eilingsfeld nem volt, Lóránt meg láthatóan szar volt. + ahogy a közvetítésben hallottam Bane nyomott még egy edzést nekik szombaton reggel :-))))) mondjuk nem lepett meg

mondjuk szombaton mi meg 7 emberrel nyomtuk le, ezért mondom, hogy ez így is komoly eredmény lett, hogy végig meccset játszottunk velük. Az látszik, hogy ez a csapat azért nagyon massziv lehet így, van bőven bevethető játékos és nekem úgy tűnik, hogy azért ha szar van, akkor is van, aki elő tud lépni.

A kis amcsi irányító mindkét nap extra volt, Norfleettől pont ennyi kell minimum, amit mindkétszer hozott. Dramicanin szombaton támadásban szenzációs volt, azért így a 3 magas Rolival, Laliccal meg vele rendben lesz.

Benike parádés volt, bőven van sok hibája, főleg védekezésben, de nagyon úgy fest, hogy már idén lehet belőle játékos.

ha minden jól megy Paksra elnézünk a hétvégén...