Regina89
2019.09.08
|
|
0 1
65511
|
Tisztelt Tagok!
Segítséget és tapasztalatokat szeretnék kérni tőletek.
Hátha valaki volt hasonló helyzetben...
Aposóm 73 éves tavaly szeptemberben kezdődött az egész,keletkezett a fején egy seb mely csak terjedt folyamatosan,szaga írtozatos volt és folyamatosan váladékozott. Járt a házi orvoshoz nem mondott semmit,nem küldte sehova. Helyi bőrgyógyászaton is volt ott tovább küldték a kék golyó korházban szövettant is vettek tőle,vérvételt is,Ct-n is volt. Azt mondták nem daganatos beteg így ott nem kezelik minden eredménye negatív volt,papír szerint. Majd a klinikákról is elküldték hisz majd elmúlik ami a fején van,de szomorú igazság a fél feje le van rohadva. Majd telik az idő és nem bírjuk tétlenül nézni hogy nem javul az állapota közel nem bírtunk hozza menni mert iszonyat a szag. Egyik nap eldöntottük a párommal elküldjük mentővel,mert ilyen nincs hogy nem csinálnak semmit. Majd kiderült,aposóm elmondta nekem hogy két napja vért köp,de nem szólt eddig. Bajcsyba vitték a mentővel mentünk utánnuk egész nap vizsgálták,majd a kezelő orvosa felvilágosított hogy sajnos itt nem tudják kezelni mert nagy a baj, meg ultrahangozták és a tüdején láttak valamit szerinte daganat. Az nap este 22 órakkor mentővel megérkezett Törökbálintra a tüdőintézetbe. Teltek a napok egy hétig csak vizsgálták persze azonnal bent fogták és ki se engedték mert kiderült bőrrák ami a fején van,ami a tüdejére át tét lett. E hét hétfőn délelött bent voltunk nála semmi baj,hétfő délután hív hogy azonnal szóljunk valami orvosnak mert a reggelt nem éli meg ha így hadják. Nem tudtuk mire vélni azonnal mentünk be hozzá ahol látjuk hogy alig kap levegőt és ha kap is fáj szorít neki és nehéz a légzés. Azóta napról napra csak rosszabb. Kedden 7dl folyadekot csapoltak le a tudejéből,majd szerdán már alig eszik nem bír. Csütörtökön még mindig nem eszik az orvos felhívta a párom menjünk be hozzá ha tudunk mert válságos az állapota,majd pénteken már morfiumot kap és pelenkában van. Beszéde gyenge és folyamatosan alszik egy egy pillanatra ébred meg. Tüdőembóliára kezelik de csak tüneti lezelés mert gyenge. Két napja nem eszik nem iszik nem is akar. Kérdezem én? Mi lehet ez a hirtelen gyengülés rossz állapot? És mint írtam 6-7 hónapi vérvétel ct negatív. Egyik hétről a masikra súlyos Rák? És 2 hónappal ezelőtt nem mutatható ki?
Köszönöm előre is a válaszokat |
|