GeriSoft07 Creative Commons License 2019.09.07 -2 8 65506

Szerintem tök jól megírtad. Te is tudod, milyen lelki válságokon megy át egy ilyen betegségben az ember, és ezt fel kell dolgozza. Nem kell idegből reagálni.

Én abban a bizonyos két hónapban senkinek (de tényleg!) nem vettem fel telefont, és nem válaszoltam egyből email/messenger/bármi, mert tudtam, nem vagyok kommunikáció képes. Amikor épp higgadt voltam, visszahívtam aki keresett. Aki meg ezt nem értette meg, leszartam.

Ezt a jelek szerint Látens kolléga nem tudja most jól feldolgozni. Egyébként szerintem az a szerencsétlen cikk úgy születhetett, hogy azt is bele lehet látni "nem feltétlen baj, hogy a rák a vezető halálok, mert ha nem az lenne, más lenne a vezető". Pl mindig van legrosszabb gyerek az iskolában. Ha kirugják, az utolsó előtti lesz a legrosszabb. azt is kirugják, akkor a kettővel előtte lévő.

Ha most mondjuk a rák nem vezető halálok, mert egy százalékkal megelőzi az alkoholizmus, vagy az autóbaleset, akkor annak, aki rákos, jobb lesz? Nem! Ha csak a 4. legrosszabb halálok akkor sem lesz jobb. amíg gyógyítani nem lehet, addig ha a 10. a listán, akkor is szar annak, aki beleesik.

Előzmény: japipapi (65504)