N.21
2019.09.07
|
|
0 5
16148
|
Ahogy az edzésen már látszott, Lalic erős, magas, a palánk alatt ő az úr, amíg bírja, és képzett. Bár ez utóbbi délszláv mivolta miatt nem is volt kérdéses. Davis is jól játszott, ő irányító, nem úgy, mint tavaly Johnson, akit csak annak hoztunk év elején. Volt egy szorult helyzetből, támadóidő lejártakor bevágott triplája, amikor kb. 3-4 másodpercnél amolyan bajvanoldmeg jelszóval oda passzolta neki már nem emlékszem ki a labdát. Hogy ha ezt a vezérmegoldó szerepet is tudja és fel is vállalja, akkor rendben lévőnek tűnik nekem, és nagyon is jó is lenne, ha idén nem kellene irányítót keresgélni az év közben. Norfleetet ismerjük, illik is szerintem a csapatba, és ő tényleg bármikor tud triplát dobni, remélem hozza magát majd a szezonban is. Kranjajski statikusabb, mint Halász volt, de hát testileg sokkal erősebb is nála, nem lesz nehéz előrelépést jelentenie a csere irányító poszton. Dramicsanyin nekem kicsit halvérű, magassága és posztja ellenére nem sok időt tölt el támadásban a palánk alatt, ismerjük, viszont kintről veszélyes, ezt is tudjuk. Harazinnál neki sem lesz nehéz jobbnak lenni. Ponjavics nem játszott, Bogdán most viszont viszonylag sokat, abszolút az aktív rotáció tagja volt, de sajnos sokat hibázott. Horváth Hunor is játszott bőven. Ja és Roli és Gege is jó volt szerintem. Ma majd egy várhatóan top4-es csapat ellen is megnézhetjük a csapatot, persze még mindig a felkészülés közepén tart mindenki, ezt is figyelembe kell venni. |
Előzmény: Hajrá Kaposvár! (16147)
|
|