japipapi Creative Commons License 2019.09.04 -5 1 65477

Jobban nem tudtam volna megfogalmazni, maximálisan egyet értek. Leírtam, szerencsétlenségemre mindkét vezető halál okot begyűjtöttem, de lehet,  akármi mâsban is elpusztulhatok. Csak emlékszem, fenvesic, aki Tibi volt ,nem a kegyetlen tüdörâkban húnyt el, szüntelen dohányzása ellenére. 

Persze mindenki máskêppen fogja fel a kegyetlen statisztikát, pláne, ha benne van, de sajna egyenlőre akkor is a  nagyszámok törvénye alapján is igaz. Valószínüleg, ha én is most középkorú lennék másképpen reagálnék, de most  már életem vége felé piszkosul mindegy. Jó lenne, ha a vég nem fájna, de erről senki sem tud biztosítani. Ebben a korba már többnyire hideg fejjel tudunk gondolkodni, elfogadni, ha nincs más kiút.

Napokban, amint könyvet tartottam, meglepődtem hogy milyen lettek kezeim. Rögtön beugrott a kép Édesapám kezeiről, a megöregedett, szikár, pergament, erekkel kidűlt  ráncos kezei. Az enyém is ilyen már!😂 Pedig hol vagyok az Ő 98 évéhez?

Szóval az cikk egyáltalán nem embertelen, szerintem, elismerem, felfogás kérdése.

Bocs a sok szóért.

Előzmény: _chillout_ (65476)