dos48 Creative Commons License 2019.09.03 0 1 557

 

   A zsíros-olajost forró vízben mosom el, JAR-ral. Pont ezért kerülöm az ilyeneket hogy ne kelljen

 

   olajban-zsírban turkálnomfujj.   :)   A kedvencem a fehér kerámiabevonatos palacsintasütő, kiesik 

 

   belülle a kolbászos rántotta és egy papírtörlővel csak meg kell törölni.  Ajándékba kaptam, szerzek is

 

   ilyenből egy pár lábost is.  Ételfertőzés?  Amellett hogy a magam módján mindent azonnal lesikálok

 

   folyóvízben hogy még véletlenül se jöjjön össze egy nagyobb adag (ami kimeríti a huzamosabb ideig 

 

   tartó "mosogatás" borzalmas fogalmát), emellett a rám vonatkozó passzus az hogy jó disznónak 

 

   nem árt semmi.

                                           :))))

                                                                                                          

Előzmény: Törölt nick (555)