balivi
2019.09.03
|
|
0 0
23105
|
Nem, tévedsz, és ezt már itt megpróbáltam néhány agyamenttel megértetni, hogy szó sincs arról, hogy én itt a magam gondolatait teszem közzé. Nem. Nem teszem közzé, saját gondolatomat nem olvastál még, vagy legalábbis elenyésző mértékben. Ezért nem is nagyon van mit újragondolnom. Az utólagos bölcselkedést ne téveszd össze egy jól átgondolt következtetéssel. Nem én mondtam, nem én írtam le a gabonamagos mondatot, de mit csináljak vele ha, (mivel ismerem az evangéliumot amelyben szerepel, és az evangélium szerzőjének szerzői szándékát is ismerem) értem mit akart itt mondani, és miért úgy írja le Jézus feltámadását ahogyan leírja. És mivel a "valós történetnél" se te, sem én nem voltunk ott, kénytelenek vagyunk arra hagyatkozni, ami fennmaradt:-) Persze neked lehet más bizonyítékod is a "valós történetről", de hogy honnan arról fogalmam sincs... lehet időutaztál? :-)
"Mindenesetre érdekes egy görög történetírót hallani az ötödik századból, aki olyan képéről ír Jézusnak, ahol a szembenézeti mellett ott van a hátoldali?"
Bocsáss meg, biztosan az én nyomott agyam miatt, de továbbra sem értem... |
Előzmény: almakk (23104)
|
|