Valamit félreérthettél, mert nem szoktam gúnyolódni, nem szeretem azokat sem, akik másokkal szemben fölényesek.
Gondolj bele, segítséget kérek tőletek és még én lennék cinikus? Ez így nem logikus, lásd be kérlek.
Viszont ha annak tűntem, akkor elnézésedet kérem utólag is, de egész biztos nem volt szándékos.
Amit írtam az Apple-val kapcsolatban, az pontosan úgy van. A programot ismerem, nekem a telefon monitor kicsi az áttekintéshet, iPad-et pedig nem szeretnék csak ezért vásárolni.
Reméltem, hogy több hasznos infót kapok a fórumról, de igazán nem sok tanács jött, pedig ez egy valódi szakmai kérés volt hozzátok.
Azóta kutakodtam magam is, találtam egy ingyenes progit, ami alkalmassá teszi a laptopot, Windows-t a Garmin térképei használatára.
Találtam az Ebay-n görög hajózási térképet a Garmintól kb. 40 Eur áron postával, meg is rendeltem. Mai nap folyamán ennyire jutottam, de még van probléma bőven, mert a laptopnak nincs GPS antennája, tehát szeretnék egy GPS Usb antennát venni, de fogalmam sincs, hogy mit kell tudjon. Kell e Garmin antenna, vagy bármilyen más is megfelel és akkor még jön a számomra legnehezebb feladat, ha minden együtt áll és valamiért nem akar működni, nos akkor kihez fordulhatok?
Szóval láthatod, semmi sincs megoldva és tele vagyok kétségekkel.
Az azonban biztos, ha jó úton járok és működni fog a rendszer, akkor a lehető leggazdaságosabb módon oldottam meg a feladatot.
Látjátok az előttem álló feladatokat, ha ezekben tudtok hasznos tanácsokkal segíteni, akkor azt nagyon megköszönöm.
Üdv: p.sz.