Zdravo Igor.
Nyugtasson meg téged ez a saját bizonyosságérzeted, és ne kelljen így kipróbálnod a vonzerődet.
Ha nem lesz elég igény a visszarendeződésre, akkor ez a rendetlenség lesz a rend - vagy külső erő alapján jön egy másikfajta.
A második bekezdésed alaptétele helyes. De elhiszed-e hogy manapság egy akármilyen normális férfit is pikkpakk kiforgatna a normalitásából egy egészen kicsit is nemnormális nő? És azt elhiszed-e hogy a nemnormalitás a divat? És azt elhiszed-e hogy HABÁR a normalitás tengere valamikor is sok apró nemnormalitásból állt, manapság a sok apró de feldícsért nemnormális nem áll össze normális egységgé?
És ha nincsen normalitás.. akkor te hiába vagy teljesen nyugodt. Nem a szenzációgyárban, hisz ott sosevolt. Ott körülötted. A te nyugalmad (innen nézve) a strucc nyugalma.
Hm. mitől lettem veszélyben? Én? Semmitől.
Tudod kilencvenkettőben közös megegyezéssel lettünk férj és feleség, kilenvenkilencben egyéni döntéssel hagyott el a feleségem, aztán a haláleset után újra közös megegyezéssel jött vissza és húsztizenhétben megint csak az ő egyéni döntése alapján bontották fel a házasságunkat.
Most magányosként köszönömjól, de ha behozzák az isztambuli egyezményt akkor sssimán egy alaptalan vádra is kirúgnak a munkakörömből (mint azt a kollégámat akit a nevelt lányai vádja alapján rúgtak ki), és nem hiszek a normális világ erejében, hogy a hamisan vádolót büntetnék meg a végén.
..de KONKRÉTUMOT honnan is tudnék? Hát én csak egy kisvasutas vagyok..