Igor Castillo de Muerte Creative Commons License 2019.08.30 0 1 585

T.Endrebá':)

Nem mondom, hogy nagyon képbevagyok a pártalálással, mert 23 éve stabil kapcsolatban, házasságban élek. De azelőtt elég aktív voltam, azt gondolom, most is feltalálnám magam:)

De amit az előbb mondani akartam: ezt a megváltozott helyzetet (amivel nekem személyszerint nincs gondom, sőt, bizonyos részeit kifejezetten hasznosnak tartok) visszacsinálni nem lehet. Nem lesz olyan, mint a szolgálólány meséjében, mert szerencsére igény sincs rá, másrészt meg remélem vannak annyira tökösek a nők, hogy ez ne következzen be:D

Egy közkedvelt fordulattal élve: nem lehet a lóba visszalapátolni a lószart.

De mondom, nincs is erre szükség. Ha jól átgondolod, mitől volt jobb 30-50 éve? Egy normális nő most is ugyanúgy megfőz a (normális) férfira, ki fogja mosni a teleízzadt, telefingott kisvakondgatyát is, ha az a (normális) férfi az övé. Keresd meg az ilyen nőket, vannak még bőven. Nehogy azt hidd, hogyha a médiában a számító ribancok, az aranyásó lotyók, és az eszetlen celebek túlsúlyban vannak az a társadalomban is így van.

Amúgy KONKRÉTAN leírnád, hogy a teszemazt az utóbbi 20 év társadalmi változásaiban mi az, ami neked annyira nem fekszik, hogy veszélyben látod a jövőbeni társas viszonyaidat miatta?

Előzmény: endrebá (576)