endrebá Creative Commons License 2019.08.30 0 2 578

Te ismered minden ember alárendelődési igényét?  Vagy csak tagadod a létezését.

A második bekezdésedet két szempontból értem másképpen mint ahogyan mondani akartad :  Egyrészt aki onnan ellép az mellőlem is, másrészt ha nem az egyenrangúságról indultak, akkor a nők nem is az alsóbb fokról.

(Én legalábbis azt tartom hatalommal rendelkezőnek aki választhat - és a lehetőségek fölött van hatalma. Aki választhatna engem, akarnám is hogy engem válasszon - annak fölöttem van hatalma)

Szóval a nőknek bőőven van hatalmuk - csak nem az kéne nekik ami van, hanem az ami nincsen.

Egy párkapcsolatban egymás tisztelete szerintem kívülről nem befolyásolható.  Mindegy hogy mi tetszene az én neveltetésemnek.  És a tiédnek..

A női-férfi egyenlőség az egymás iránt érzett lelkesedésen fog ki.. és ez nagy baj.

És hogy nem tűnök OLYANnak..  hm..

Te leány..  a mostani helyzetemet az ideolvasó bármelyik sikeres férfi megirigyelné.  Köszönöm, tényleg akad nekem kedves nő - de nem ez a lényeg, hanem hogy én nem bízom.

Attól hogy értem hogy mi miért van és lesz úgy ahogy a női természet szerint lennie kell, még éppen nem a szép jövőben bízom.

Előzmény: Törölt nick (575)