Te ismered minden ember alárendelődési igényét? Vagy csak tagadod a létezését.
A második bekezdésedet két szempontból értem másképpen mint ahogyan mondani akartad : Egyrészt aki onnan ellép az mellőlem is, másrészt ha nem az egyenrangúságról indultak, akkor a nők nem is az alsóbb fokról.
(Én legalábbis azt tartom hatalommal rendelkezőnek aki választhat - és a lehetőségek fölött van hatalma. Aki választhatna engem, akarnám is hogy engem válasszon - annak fölöttem van hatalma)
Szóval a nőknek bőőven van hatalmuk - csak nem az kéne nekik ami van, hanem az ami nincsen.
Egy párkapcsolatban egymás tisztelete szerintem kívülről nem befolyásolható. Mindegy hogy mi tetszene az én neveltetésemnek. És a tiédnek..
A női-férfi egyenlőség az egymás iránt érzett lelkesedésen fog ki.. és ez nagy baj.
És hogy nem tűnök OLYANnak.. hm..
Te leány.. a mostani helyzetemet az ideolvasó bármelyik sikeres férfi megirigyelné. Köszönöm, tényleg akad nekem kedves nő - de nem ez a lényeg, hanem hogy én nem bízom.
Attól hogy értem hogy mi miért van és lesz úgy ahogy a női természet szerint lennie kell, még éppen nem a szép jövőben bízom.