Schaf
2019.08.30
|
|
-3 0
74429
|
OFF
Komolyan itt lenne az ideje a téma elengedésének, mert hamarosan egy tiltás is beugrik, ha nem bírod felfogni amiket írunk.
Az első kérdésedben kifejezetten olyasmit kérdeztél (és utána még fokoztad is, hogy Wayteq navid is van - gondolom az is lopott NNG szoftverrel, mert mi mással) amiből nem csak nekem, de mindenki másnak is az jött le, hogy bizony itt valami nem kerek. Azután ahelyett, hogy elfigadtad volna, hogy ebben a témában nem segítünk, nekiláttál hisztizni meg OFF-olni a Topicot.
Ez a Primo meg Primo exe bullshit... hivatalosan nem lehet az... Mert az említett program indító exe-je: Navigator.exe
Mivel én értek hozzá, te meg nem, ezért ha már válaszolok illene feltételezned, hogy tudom miről beszélek... Ez nem az a fórum, ahol a hozzád hasonlók osztják az észt mert olvastak valamit egy warez fórumon.. Hogy te trükköztél-e vagy a forgalmazó az jelen esetben mellékes. Az általad adott információk és az elmúlt 15 év tapasztalata alapján egységesen feltételezhettük, hogy lopott szoftver van a készüléken. (Most sem vagyok benne biztos, hogy nem)
Szóval szépen engedd el témát. Ha van olyan kérdésed ami szerzői és mellékes jogokat nem sért, tedd fel bátran, de itt túl sok volt egy időben azok száma akik az innen-onnan beszerzett olcsó szarjukra akartak valahogy okosba szoftvert varázsolni és utána előadták, hogy "hát így vettem"...
Ha nincs, akkor a téma itt lezárva, mert tényleg elbúcsúzhatsz az Index fórumtól egy időre a végén...
ON
|
Előzmény: Fricu1 (74427)
|
|