„Higgyék el, hogy én is be vagyok tárazva minden egyes ember előéletével kapcsolatban. Ha gondolják, nagyon szívesen beleállhatunk. Ha kell, akkor vannak ál-Facebook fiókjaink, úgy, ahogy nekik is vannak, és nagyon szívesen beleállhatunk, bár én jobban szeretem, ha az arcomat is adom hozzá. Ha gondolják, égessük fel a várost.”
Végre megjelent a Magyar Közlönyben az augusztus 20-i állami kitüntetések teljes listája. Van benne pár érdekesség, például friss kitüntetett Szabados Ákos, aki 17 évig MSZP-sként, majd 4 négy évig függetlenként irányította Pesterzsébetet, de a mostani választásoknak már a Fidesz támogatásával fut neki.
Lovagkeresztet kapott Bátonyterenye polgármestere, Nagy-Majdon József is. A fideszes városvezető legerősebb közéleti szereplése az volt, amiben elég szépen bemutatta, hogyan is kell elképzelni a Fidesz finomra hangolt Facebook politizálását. Nagy-Majdon még 2016-ban keveredett vitába a helyi ellenzékével arról, hogy miért tervez mégis a Belügyminisztérium börtönt a településre, ha az ötletből a helyiek nyomására egy évvel korábban kénytelen volt kitáncolni a polgármester, a képviselőtestület pedig visszavonta Bátonyterenye jelentkezését a börtönhelyszín pályázaton.
https://444.hu/2019/08/23/lovagkeresztet-kapott-a-batonyterenyei-polgarmester-aki-azzal-fenyegette-meg-ellenfeleit-hogy-mindenkinek-az-eloeleterol-be-van-tarazva-es-azokat-megoszthatja-al-facebook-fiokokon