kitadimanta Creative Commons License 2019.08.11 0 0 22263

"Arra, hogy pál a fiúságot egy szellemi létformaként élte meg, képzelte el, egy nem látható valóságról "győződött meg" a kijelentés soŕán."

Nézd egy kicsit racionálisabban a dolgokat, mert nagyon eltévedsz az erdőben...:

Itt egy, nem is egy, hanem egy csokorra való szemenszedett páli hazugsággal állunk szemben:

"ki elválasztott engem az én anyám méhétől fogva és elhívott az ő kegyelme által,"

Ugyebár Jézus (és Ker. Szt. János) voltak  azok, akiket az anyaméhtől kezdve elválasztnak, kiválasztottnak tekinthetünk, más szóval a fogantatástól kezdve(!), mert mindkét esetben Gábriel, Szent Lélek, működtek  közre.

"Hogy kijelentse az ő Fiát én bennem, ”

Mondanom sem kell, hogy egyedül Jézust illeti meg az Isten Fia elnevezés, még ker, Jánost sem, nem hogy egy senki Saul-Pált...:D És egyébként is... Ki jelentené ki az ő Fiát Pálban?! A Jézus-követők gyilkosában?

Hab a tortán, hogy magát pár sorral lejjebb Istenként ünnepelteti:

„És dicsőíték bennem az Istent."

Ehhez már tényleg pofa kell...

Persze, ehhez is:

"hogy hirdessem őt a pogányok között:

Méghogy Pál a pogányok között... Kacagnom kell, de nagyon...

- Kiknek írta Pál a Római levelet? Zsidóknak.

- Körútjai során kiknek prédikált? Zsidóknak.

Barnabás Pál haverja, útitársa. Az ő evangéliumából idézek.

- Már az elején elhatárolódik a keresztényektől (akiket nem nevez meg, de világos az utalás):

„akik a Sátán befolyása alatt voltak, jámborságban élve, a legistentelenebb tanokat prédikálták, Jézust Isten fiának nevezték, elutasítván, hogy a körülmetélést Isten rendelte el, és megengedvén mindenféle tisztátalan húst…” 2. old.

Ezek után el tudod képzelni, hogy ezek a keresztények Pál követői? Vagy, hogy Pál szóba állt volna velük?

Pétert miért vádolta, emlékszel? Mert a pogányokkal együtt evett (mint Jézus).

Remélem tudod, hogy Jézus volt az, aki a pogányoknak hirdetett, s ezt hagyta meg apostolainak is, és erről szólt a prófécia is.

Amúgy Pál folyamatosan hazudik, mint a vízfolyás, szemrebbenés nélkül!...

Előzmény: balivi (22247)