Anyóca99 Creative Commons License 2019.08.10 0 2 413

Az én házasságom ?!  Haha ...ha ...

1981-ben váltunk el  (gondolom ebből azért látszik , hogy ölég anyócás vagyok ) 6-7 év együtt járás és 12 év házasság után . Amíg tartott ,  "érzelmesen   érzelmi " volt .  Gyerekeim apukája egy született Rómeó volt .... és komolyan is gondolta , amíg szeretett . Aztán beütött a ménkű .... apuka szerelmes lett egy nála 20 évvel fiatalabb kolléganőjébe . Gondolom engem megunt a 19 év alatt (apósom is megmondta , hogy az egér is megun ugyanabba a lyukba járni .... egyem a szívét ....okos ember vót' na ) . Mi apukánk meg aszonta' , hogy legyek türelmes , ki fog szeretni a másik nőből , mert engem is szeret .

Én meg ott álltam , mint a bálám szamara , és azon gondolkodtam , mostoszt'  mi légyen . (Meg bőgtem ahol nem láttak .)  14-15 évesen jöttünk össze , gyerekszerelem volt . Egymáson/egymással tanultuk a szexet , az együtt élést , mindent . Kidobjam  ?   Várjak ? (éppen eladtuk a közösen szerzett lakást , másikba akartunk menni és anyámnál laktunk átmenetileg) .  Milyen lesz a gyerekeimnek apa nélkül felnőni ?  Az , hogy jut-e kaja az asztalra , cipő a lábukra , meg se fordult a fejemben . Majd vállalok mellék-állást , amennyit csak birok ....

Októbertől január elejéig döntésképtelen voltam , mert nem tudtam hogy viszonyulnak majd a gyerekek az új helyzethez . Úgy járt el tőlem apuka az új szerelméhez , mintha az anyja lennék .  Vacsora , zuhany , tisztacucc , és ment . Ha visszagondolok , még most is csodálkozom magamon . Ekkora egy marhát még nem hordott a Föld !

Mert szerettem , és asszem' titokban reménykedtem , hogy tényleg kiszeret a másikból ..... másik férfit meg el se tudtam képzelni , hogy valaha is hozzám érjen . A kaput az tette be , hogy egyik este arra mentem haza , hogy az alig 7 éves fiam az összes közös fotónkról lenyirbálta az apját . Másnap apukát bedobozoltuk  (lakás árát megfeleztük , a Ladát ő vitte , a gyerekeket meg én)  . Aki vagy egy  évig még visszajárt  "látogatni a gyerekeket" , elébük ment a suliba  (azelőtt sose , hiszen az iskolagondnokságon dolgoztam , egy udvarban a sulival) , nekem hozta a csokrétát , és amikor újraházasodni készült , még nekem tett szemrehányást , hogy miattam kell elvennie a csajt , mer' kidobtam .

Szóval .... más is megjárta ám a hadak útját ....

Előzmény: endrebá (411)