endrebá Creative Commons License 2019.08.10 0 0 408

Hm.. ha nem érted, az rólad (a jó körülményeidről) árulkodik.

A házasság érzelmi szövetségként kezdődik.. de a felbontásakor kiderül : arról szól a törvény hogy a gyerekek érdekében köttetett és az ő érdekeiket maximálisan szem előtt tartva is bontják fel.

Szóval ha akarom érzelmi, ha akarom gyermekcélú.

A szükséges pénzmennyiségeket pedig akár külön kasszán, akár közös kasszán - mindenképpen takarékoskodással ajánlott összegyűjtögetni.

Legyőzni..

Szerintem akit te a szavaiddal győzöl le, azt egy házatok építési segédmunkáiba fizikai képességromlás nélkül bevetheted.  Nem fog a közös célotok később megvalósulni.  

Alárendelődés..

Rólam beszélünk?  Mert akkor igen, tényleg.. és huszonhárom évig.  Saját ház, jó szomszédság, négy gyerek, négy új diploma került a feleségemnek ebből az "eleve elszúrt" és "becsapott helyzet" -ből.

Tudod mit.. ha csak hihettem volna hogy létezik olyan nő mint most a második barátnőm, akkor nem.. sőt.. akkor már ő lenne az elvált felségem.  Mert tényleg én szúrtam el ezt a megtörtént házasságot is, azzal hogy elhittem az érzelmi alapot és nem hittem hogy harc az élet.  (a közös élet)(is)

Mert női ábrándok tanítottak, nem pedig a saját ábrándjaikban csalódott férfiak.

Az én önbecsülésem és tartásom..   ehh.  Túlélem.  :-)

Már megint.. hát igen.

Talán nem veszed észre, de az a kifejezés hogy "már megint a te fixa ideád" .. ez már harchelyzet. Te megállapítási szándékkal ideszúrsz, én pedig védjem az álláspontomat (úgy hogy ne találhass benne egyetlen fájdalmas részt se)

Nincs ezzel baj, csak ne hazugsággal indítsuk a kapcsolatot (hogy téged idézzelek)  :-)))

Előzmény: Anyóca99 (405)