Kedves Dr! Úr!
Halottról jót vagy semmit.
Ki milyen eset az egy dolog. A sokféle esettől színes a világ. Sokfélék vagyunk. Ettől kerek a világ.
Én tolerálom a letelepülésedet. Értem, hogy neked ez a jó. Rád bízom, csak települjél nyugodtan tovább. De megkérlek te se aggályoskodj az én szokásaim miatt. Elmesélem nekünk mi a jó. Nem kimondottan neked, hanem minden fórum olvasónak ajánlom a létformánkat. Mert ezt tartjuk jónak. Próbáld meg te is ezt tolerálni. Ha kérhetlek. Könnyű és nehézkesség mentesen. Iróniától kímélve szűrve.
Na és a kajáról. Ha kívánod ajánlj a kaját az olyan tápos kollégáknak akik nem tudnak maguk dönteni ez ügyben. Nem emlékeznek mit is szerettek azelőtt enni. Nem googléznak nem tudnak egyedül felkészülni egy utazásra. Én ezt is tudom díjazni, csak közben nagyot röhögök. Ha nem haragszol meg és megengeded. Felőlem meg is etetheted Őket, nehogy éhesek maradjanak. Csak arra kérlek engedd meg nekem, hogy én is éljem a saját életem. Gunyoros megjegyzéseid nélkül. Mivel ez itt egy nyílt fórum, ahol ilyesmiről lehet írni és ezt megbeszélni, hogy úgy mondjam eszmét cserélni, hogy képbe legyen mindenki, hogy mit egyen, mik a lehetőségek, miként lehet ezt a sportágat űzni. Ezért nagy tisztelettel ismételten kérlek engedd meg nekem ezt. Semmi értelme a froclizásnak, asztalitenisznek.
Na téged is áldjon meg az isten tavasztól őszig egy helyben. Érezd jól magad. Kívánok neked sok csendes szomszédokat a környezetedben. Na és légy jó amennyire csak tudsz.