Biztosan igaz lehet.
De szerintünk nagyon nem így van.
Persze, ki honnan közelíti meg az utazás élményét? Lehet e úgy egyáltalán utazásról beszélni? Van e akkor uti élmény? Mi nem találjuk a helyünket 2-3 nap után. Beüt az unalom és gooóó van.
Én attól is ki vagyok teljesen akadva, amikor a FACÉN kérdezgetik (kamperosok) bizonyos helyekről a véleményt. Ha előre tudja mi vár ott rá, akkor hol marad a felfedezés? Egy előre befolyásolt attitűddel megy oda az adott címre. Valójában előre megfosztja magát a lényegtől, amit jó esetben neki az utazónak kellene megtapasztalni. Hiszen azért utazunk. Vagy szerintetek nem?
Legutóbb azt is olvastam valaki azt kérdezte milyen kaját vigyen, mert megy lakjózni ide és ide? Na itt végkép kész voltam. Írjam meg neki, vigyen tökfőzeléket?
És ha azt Ő nem is szereti? Akkor miért kérdez ilyen nagy B .... ot?
Azért nézek teljesen érthetetlen a kérdésre, mert az állandó letelepülés az nálunk kizárt.
Ez idáig azt is pontosan tudtam miféle kajákat szeretek enni és sikerült ezt egyedül eldönteni, ma éppen mit is szeretnék enni. Vagy gondoljátok idővel el fogom felejteni, hogy mit is szerettem azelőtt és tanácstalan éhes maradok? Sz--val sok mindent nem értek. Segítsetek nekem.
Kérdés, akkor minek egy lakó? Ami amortizálódik. A végén a pokolba végzi. Egy lakjó az nem erre való. Azzal menni kell. Így kidobott pénz megvenni, tárolni.
Hosszú távon ez több telek vagy 7 végi ház árát viszi az említett pokolba.