revi77
2019.08.03
|
|
0 0
1471
|
Tisztelt fórumtársak!Segítséget szeretnék kérni!Adott egy kinai 2dines wince rendszert futtató navigációs fejegység.A készüléket egy adok veszek portálról vásároltam minden tartozékával.Egy skoda fábia II.-be építettem be.tökéletesen illeszkedik bele és a gyári skoda columbus navigációval szinte megtévesztésik hasonló készülék.Tesztelés után minden jónak tünt.nemrég ai Igo primo gyári navigációs kártyáját használva közeledtem uticélom felé.eggyszer csak gondolt eggyet és kikapcsolt a készülék,majd újra indult magától.Ezt azóta többször is csinálta,van hogy 5 perc után van hogy 20-25perc működés után.Én gondoltam a gyárilag adott térkép program hibás és ezért csinálja.Viszont ennek ellent mond,hogy azóta az említett hiba jelentkezett mp3 cd hallgatás közbe sőt egy alkalommal rádiózáskór is.Amikor épp jó kedve van,szépen működik órákik(rádió),de ha rá jön a hülyeóra állandóan kikapcsol és újra bootol.Borzalmas idegesítő,mert navigációnál csinálja gyakrabban!Kérem,ha van valakinek jó tanácsa vagy tapasztalata kérem ossza meg velem.Kérem olyan hozzászólást hogy kössék rá egy madzagot és b.szam el jó messze ne írjon senki.Nyilván azért vettem kínait,mert nem nincs pénzem(150-200e ft)gyárira!Köszönöm a segítőszándékú üzeneteket előre is!Üdv Zsolt |
|