Sziasztok!
Véleményem szerint az, ha valakit szándékosan letapizok, "megfogok", "hozzáérek" (itt mindhárom kifejezés alatt ugyanazt a szitut értem) az egy neveletlen, bunkó, finoman szólva illetlen viselkedés, mert senkit nem fogdosunk, mert nem illik.
De ez nem szexuális zaklatás!
Ezért megfelelő vérmérséklet esetén visszakézből egy kibaszott nagy pofon jár, vagy ordenáré leugatás kiakadással. Nem kéne odáig eljutni, mint már egyesek, miszerint egy ilyen szituban a tapizó fél a felsőbbrendűségét fitogtatja a tapizottal szemben, mert ő bármit megtehet vele.
A másik bajom az, hogy átesünk a ló másik oldalára mert lassan itt is megjelenik az a nézet, hogyha valakinek megbámulom a dekoltázsát, utána fordulok, esetleg megjegyzést teszek rá, mert olyan jó segge van, (amit az öltözetével ki is hangsúlyoz mert tisztában van vele, és miért ne tenné), az még mindig csak illetlen viselkedés-szemtelenség, vagy bunkóság. Nem kéne az ilyen eseteket "amerikanizálni", perelni, feljelenteni, mert hová lyukadna ki a világ...('c by Regős Bendegúz)
Amúgy meg a zaklatás egy folyamat. Akkor zaklatnak, ha valamivel folyamatosan, akaratom ellenére piszkálnak, nem hagynak békén. Ha kapok egy pofont az nem az. Ha utánam nyúlnak, az sem az. Tanuljunk már meg különbséget tenni, és a dolgokat a helyükön kezelni!
Hirtelen ennyi vitaindítónak. Kíváncsi vagyok a véleményekre, mert eddig ezzel kapcsolatban hasonló álláspontot még nem láttam kifejezni.