El se olvastam csak az első két sort.
1. Nem Neked cimeztem hanem (nézd meg kire adtam választ) a bankosnak aki találóan azt a bece nevet választotta amit, és annak ellenére, hogy Te is megjártad, még a banki hitelt ajánlja.
2. Rólad egyes szám harmadik személyben szóltam, és azt írtam Rólad, hogy Te már okultál belőle.
Cetelem fórumon vagyunk, a kérdéseim mindenkinek szólnának aki ide téved, ugyanis messze nem vagy egyedül aki tovább akár nyújtózkodni mint a takarója. És pont általában telefonnal meg autóval kezdődik. Utóbbit pedig még fent is kell tudni tartani.
Ha megfigyeled itt általában a Cetelem hitelkártyával kapcsolatban írnak a tudatos fórumtársak, ami egy százalék visszatérítést ad. De ide tévednek hitelt felvevők is.
Pedig a hitel egyszerű matek. Kiszamolónál futnak idézetek. Az egyik valahogy így van: aki érti a kamatot kapja, aki nem, megfizeti.
Most elolvastalak. Szerintem nincs egy évtizede, hogy igazán tudatos vagyok a pénzügyekben, és azóta szép eredmenyek kezdenek jönni. A mostani tanulopenzed megfizetese után Veled is így lesz! Szülőktől nem sokat kaptunk, de hitelből csak lakást vettem mert lakni kell és ne idegennek adjam a lóvét hanem a magam lakásába. Hitelből mást soha nem vettem, és nem azért mert olyan jól kerestem, hanem pont ellenkezőleg, miért fizessek még kamatot is abból a kevés pénzből.
Telefon téma: Ügyes vagy, én is már vagy négy éve azt a második okostelefonomat nyomom, amit két évesen a kollégámtól vettem 45e ért. Neki lehetett vagy 200e be a Note 3 aminek most is semmi baja, gyors, jelenleg is arról vagyok.
Mondom én ügyes vagy Te is, jó úton vagy! :-)