jgbtty Creative Commons License 2019.07.31 0 0 333

Azt ők automatikusan kifizették az üzletnek, én nem kértem, hogy legyen ez a 30.000,de a "csomaghoz járt" nagyobb hitelkeretem nem volt, hiszen azt a 200ezret a 230ezerből soha nem tudtam elkölteni úgymond. A felhasználhatö egyenlegem mindig csak annyi volt,amennyit visszatöltöttem rá.Mivel csoportos beszedés volt, bár a netbank átutalást írt, a szerződésben meg csekkes befizetés volt, igazából ők levették maguknak a minimum összeget, én nem is tudtam,hogy lett volna mód többet is fizetni, de ez már a múlt. Én csak azt nem értettem, hogy ha minden hónapban rátettem 30ezret, akkor hogy tudok tartozni most ennyi pénzzel. Megjegyzem, mikor az embernek felajánlják ezeket az áruhiteleket,messze nem kap elég tájékoztatást, én sajnos azok közé az emberek közé tartozom, akit zavar, hogy még 20ember áll mögötte,hogy sorra kerüljön, és nem állok neki 3as betűmérettel írott 5lap A4es szerződést tanulmányozni, hanem hiszek az ügyintézőnek, de persze nem őt okolom. Hopp, elkalandoztam. Értem amit mondasz, azt hiszem, de akkor pont a dupláját fizettem volna ki. Hiszen vettem egy telefont, 200ezer. Ha ennek a törlesztőjét vonják 3évig, havi 6ezret, és nekem ezen felül kell még rátennem a "felszabadult összeget" ? Remélem ezt most félreértem, mert a gondolat, hogy azon felül, hogy 3év alatt kifizettem rendesen a hitelemet, még magát a hitelkeretet is ki kellett volna fizetnem, vállalhatatlan érzelmeket kelt bennem. 

Előzmény: kridli (332)