locksmith_ Creative Commons License 2019.07.30 0 0 1456

Facebook csoport nem tudom van-e ebben a témakörben.

Hétvégétől hamarabb nem tudok foglalkozni ezzel a kérdéskörrel, de segítek.

Máskülönben elmondani a gyakorlati tapasztalataimat több mint egy órás beszélgetés.

Nekem a rendszer a tökéletesebbnél is tökéletesebbre lett fejlesztve. =)

Pl.:

- ezek a multimédia egységek világítás felkapcsoláskor veszik vissza a fényerősséget,

ez lakott területen kívül már nappal meg is bukott (nappal visszaveszi a fényerősséget, semmit nem látni), nekem GPS szerinti időből tudja mikor kell

csökkenteni a fényerősséget

-standby üzemmódban, a kijelzőn megjelenik az utca házszám folyamatosan ahol járok

- keréknyomás figyelés

- night vision tolatókamerám van, az alapváltozatok éjszaka nekem nem váltak be.

A legeslegfontosabb, bármilyenre is esik a választás, az egységnek a gyújtás elvételét követően 30 másodperc késleltetéssel kell tudnia kikapcsolni.

Én itt rontottam el, minden indításnál elvette a rádióról a villanyt az autó és mivel a késleltetés nem volt bekapcsolva a processzor az állandó egymás utáni ki-be kapcsolgatástól elszállt!! 

A ford elektronikája nem túl emberbarát típus, nem lehet általánosítani. Bárhogy is tud működni... =)   

Ha CAN bus nélküli a multimédia egység, azt hiszem abban az esetben talán a beszereléshez kábel kötegből és vezérlőegységből tudok vadi újat összekaparni.

Előzmény: JanosiBaja (1455)