jgbtty Creative Commons License 2019.07.30 0 0 330

Üdv!

Valószínűleg én nem vagyok képben, de hátha Ti felhomályosítotok...

3 évvel ezelőtt kaptam egy hitelkártyát áruhitelem mellé Összesen 200.000 volt az áru rész, és 30.000 a keret, tehát 230.000 volt összesen az igényelt összeg. Ebből a 30.000-ből levonták csoportos beszedéssel minden hónap elején a 6.000áruhitelt+2000 hitelfedezetit. Ha megszorultam belenyúltam, majd minden hónap elején visszatöltöttem úgy, hogy 30.000-et ráutaltam, néha többet, hogy 30.000 legyen az egyenleg ( ami értelmezésem szerint a hitelkártyáknál olyan mint a 0-s) Most járt le a 3 éves áruhitelem, mindet kifizettem becsülettel, és elképedve láttam, hogy ennek ellenére tartozok 240.000ft-tal. Kértem, hogy küldjenek egy részletezőt, amiből látszik, hogy összesen ~1,26 milla a befizetés, a kiadás ~970.000.

A Cetelemes ügyfél szolgálatos lekezelően annyit mondott arra a kérdésemre, hogy ha én minden hónapban csak 30.000-t költhetek, és én azt minden hónapban visszateszem, mégis hogy tartozhatok ennyivel? hogy egyszer vettem fel kp-t. igen, és meg is fizettem az árát és soha többet. Van aki esetleg tud tippet adni, hogy mit lehet csinálni? ( tudom, hogy hülye voltam, hogy egyáltalán belementem, ha tehetném fejbe vágnám a 3évvel ezelőtti önmagamat, szóval saját magamtól már megkaptam a " hülye voltál mégis mit gondoltál "okosságokat )