Háténimmárkitválasszak? Creative Commons License 2019.07.28 -1 5 65363

Mint 8 éves túlélő:

A sugárnál tényleg flottul megy a dolog, csak akkor csúszik el az idő, ha beesnek Budakesziről a tüdősök és azok bekerülnek az időpontosok közé, vagy ha gyereket kell sugarazni.

Én a 26-os voltam, sitty-sutty ment az egész.

A probléma a kemónál van (nem orvosi, hanem szervezettségi okok miatt - szerintem).

Aki kemóra megy, az általában aznap megy vérvételre (friss eredmény kell) is (ahol szintén a liftig szokott reggelente állni a sor, de az viszonylag gyorsan megy, ne számítsuk bele a sorbaállásokba).

Minthogy "sürgős" jelzésű a kérelem, tényleg hamar meg is csinálják - mire sorra kerül (első sorban állás) a regisztráción, addigra a gépben ott is van az eredmény.

Ezt az eredményt ellenőrzi az orvos (megint csak sorban állás után, a második) és írja ki a kemó adagot, amit ismét a regisztráción (ismét sorban állás, a harmadik) nyomtatnak ki és ezzel lehet menni a kemózásra, ami meg már újból rendben megy és az ott töltött idő hossza csak az infúzió(k) lecsorgási sebességétől függ.

Ha a protokoll előírása szerint egy napra esik a sugár és a kemó, akkor azért ugyancsak ügyesen kell cikázni (és ilyenkor borul fel jobban a rend).

Előzmény: japipapi (65360)