Törölt nick Creative Commons License 2019.07.21 0 3 65338
Jajj téged a Jó Isten küldött most hozzám! A párom ül egész nap a tv előtt! Moziba? Ő? Sajnos nem! Jó most szombaton kb 3 órát ki mozdultunk sétáltunk a lánc hídon! De az utcán neki állt veszekedni velem hogy mért hozom ki a levegőre! NEM NINCS AKI SEGÍTSEN! MERT Ő AMÚGY IS 1 NEHÉZ TÍPUSÚ EMBER! SENKI NEM JÖN HOZZÁ! CSAK MI VAGYUNK NEKI! DE Ő AZT AKARJA HOGY BENT Legyünk a házban, még a kertbe se jön ki! Minden ami ffi munka meg csinálom utána meg azon veszekszik velem hogy nekem is az van már a lábam között! Nem értem! Ha meg csinálom az a baj, ha nem akkor meg az hogy nem nézem hogy 1 halálos beteg! Mindenki aki HOZZÁM JÖN ÉS A KISLÁNYHOZ Mondják neki hogy mennyen ő is hozzájuk, hogy ki kapcsoljon, mert mi lesz akkor mikor már majd nem teheti meg! Akkor meg bánni fogja! Most ezek után mit is tehet az ember? Engem nem érdekel mi van velem, jöjjön bár mi! Csak a gyerekemet ne lássam se szenvedni, se sírni! Mert néha....... És jöhetnek most a mínuszok teszek rá! De HIÁBA AZ APJA AKKOR IS MEG VÉDEM, MÉG ÍGY HOGY beteg, szembe megyek vele, hogy most már elég.
Előzmény: _Eti_ (65337)