lomposlompos Creative Commons License 2019.07.19 -1 0 74367

Apám, hálás vagyok ezért a linkért, mert már nagyon durcis voltam! Utána is olvasgattam, leginkább a megjelenített hibás időt emlegetik. Pedig a tapasztalatomban több probléma volt. Minap pontokat vettem fel a jól bevált, de hónapok óta nem használt Royaltek bt gps vevőmmel és kiborított, hogy állandóan átállította az egyébként halál megbízható Htc pda rendszeridejét 1999-re, ráadásul ki-be kapcsolás után mindig mintha hidegindításból állt volna fel, és később is néhány holdat fogott csak. A Sirftech progival újraindítgatás után is csak egy darabig volt jó a performansz. Az újabb gyártmányú bt vevőm most is stabilan fogja, de az se adja át a jó dátumot. Mindezekkel küzdöttem tegnap-tegnapelőtt izzadva a csalánosban... Szóval a kurva anyját annak a buzinak, aki annak idején kitalálta ezt a hétszámláló buziskodást. Persze a mentett pontokban is 1999 szerepel. Tényleg bassza szájba az anyját. Mondjuk az egész számítástechnika az ilyen esetek története: valaki kitalál egy marhaságot, aztán az egész világ éveken át szopkod vele...

Előzmény: olahtamas (74363)