Köszönöm neked is a támogató ötletet, mindjárt át is mazsolázom.
A déli parton hat napot leszek, tehát az első pont fele meg lesz ebben az időszakban.
Gondolkoztam sokat azon, hogy nem az A2-ön jönnék fel, hanem a "parti utakon", de ezt elvetettem, ugyanis ha előtte hat napig a legszebb partokon voltam, akkor a "csak szép partok" már nem biztos hogy lenyűgöznek.
Evora az esőnapos tervembe pont belefér, Mafrának meg utánanézek, mert semmit sem tudok róla.
Az Arrabida, na az egy érdekes gondolat.
Tudod, amikor oda mentem és járkáltam Setubal - Sesimbra és Cape Depresszió környékén úgy éreztem, hogy mocskosul mellényúltam. Most lassan egy évvel később a legmélyebb emlékeim innen jönnek vissza. Értsd úgy, hogy ennél sokkal de sokkal szebb helyeken jártam, és mégis ide vágyok vissza. Azt hiszem tudom is hogy miért.
Ha napsütötte nap lesz a visszautam napja, akkor nagyon esélyes, hogy ide fogok visszajönni, ebédelek egy jót a második legjobb önkiszolgáló éttermünkben, utána felmegyek még egyszer a királyhoz, mert az kihagyhatatlan, aztán napnyugtáig kiülök a Lagoa de Albufeira-n a homokba és nézem a Lisszabonba érkező gépeket.
Portugáliából megérkezés után nem egyszerű a visszarázódás ebbe a miliőbe. :)