Dmitrij Petrovic
2019.07.16
|
|
0 0
44146
|
Igen! Én is úgy gondolom, hogy nem véletlenül kaptam két valóban oltott csemetét! Nyilván nem én voltam az egyetlen aki jelezte a problémát. Mindenesetre legalább nem kellett sokat vitatkozni velük, hogy küldjék, ez értékelendő azért.
Judit!
Nagyon örülök! Nálam is most indult meg a Nikita másodjára, elég erőteljesen, ennek örülök, ugyanis ez jelzi h jól begyökeresedett mindkettőnk fája! Remélem mindenki másé is, aki tőlem vett fát! :) Jövőre már biztos, hogy szép korona fog kialakulni egy kis ritkitó metszés után. (Leginkább a V alakú elágazásokat kell megszüntetni)
A Sultanon sajnos csak másodtermésem van, szerintem későn húztam be a pincébe és lefagyott az első....bár őszintén megmondom, hogy előtte sem volt elkényeztetve! Plusz tavaly előtti ősszel ástam ki, mert meguntam, hogy folyton tövig fagynak a fügéim... :) Azóta persze mindkét tél -13 legalacsonyabb hőmérséklettel zárt. :))))) Jövőre már biztos lesz rajta első is neked, én azt is csodálom, hogy akkorát nőt mint a múltkori képen! :) Gondolom azóta se lett kisebb! :D Türelem! |
Előzmény: 123János (44144)
|
|