Tocy92 Creative Commons License 2019.07.12 -1 0 16053

Bocsánat, hogy leírom a véleményemet és nem vagyok hanyattesve attól, hogy pofán röhögnek minket a "vezetők" :) De ha neked ez a jó, én nem bánom, ha gondolod, akkor várom az indokaid meg az ilyesmiket, de ugye elolvasni se kötelező, amit én írok.

Na de hogy fanyagoljak tovább: Davis sem az a vezér típus, aki a hátára veszi a csapatot, szóval ezzel végleg eldőlt, hogy a kémiára, csapategységre építünk egyetlen extra képesség nélkül. Ez alapvetően nem lenne persze akkora baj, de egyrészt ötödik légiós nélkül még nincs meg a kellő mélység se, másrészt Ádám támadórendszerébe egyszerűen kell egy extra egyes, legalábbis ilyen nélkül nem nagyon tudott még alkotni, nem is véletlen, hogy ide mindig kellett is egy Dunn, Ubilla, Frazier, az pedig nem működött támadásban, amikor Wisseh volt. Vagy most Sztojan mondja meg ezt is, Ádám pedig csak végrehajt? (ha tud)

Davisnek is vannak előnyei azért, gyors, robbanékony, nem önző, sok nagy dobása volt már és az is jó, hogy délszláv bajnokságban edződött, ez előny lehet az ide való beilleszkedésében. Nem rossz játékos ő sem, ahogy amúgy Norfleet, Dramicanin, Lalics és Krnjajski sem, mindegyiknek megvannak a maga előnyei és önmagukban meg is tudom érteni valamennyire mindegyik döntést, csak így együtt én nem tartom jónak ezt a keretet most júliusban. De cáfoljanak rám :)

Előzmény: gezag171 (16052)