7 db. kártyám van a curve ben regisztrálva (revolut nincs is közte), az utolsó egy külföldi bank kártyája, a hét végén adtam hozzá. Vártam, hogy lekönyvelődjön, hogy lássam majd a kódot. Még nem néztem meg (bonyolult belépni), de a curve felkinalja ismét, hogy verify és hogy megterhelné egy kisebb összeggel megint amit vissza is adna.
Mondtad, ki volt kapcsolva az értesítés. Kapcsoltad volna vissza és pár nap múlva újból kéred a kódot.
Nem tudom miért kell ilyen türelmetlennek lenni, mondták, hogy ne töröld le az alkalmazást! Működik ez szépen. Mondjuk ha 1 db kártyád van mindössze, nem tudom mennyi értelme van, ott van a Revolut is a jó arfolyamokra.
Egyébként egy érdekes tapasztalat. Volt már úgy, hogy hozzá adtam egy kártyát, csináltam egy screen shotot a kodrol, de nem adtam meg a curve nek. Majd hónapok múlva akartam igazolni a kártyát, igy kértem a terhelést. Nem vártam a könyvelésre (erste) hanem megadtam a korábban küldött kódot. Jó volt neki. Úgyhogy a kártyaszám alapján generál egy mindig fix kódot.