gorumnova Creative Commons License 2019.07.07 0 0 26849

Sziasztok!

Egy kis segítséget kérnék, hátha találkozott már vele valaki. Adott egy VW Bora kombi 2000-es évjárat 1.9 PD TDI AJM motorkóddal. A hiba jelenség pedig a következő: mész a kocsival, majd leállítod és mikor szeretnéd újra beindítani mondjuk 30 másodperc után nem indul be. Az okos emberek eddig azt mondták, hogy amíg egy pillanatra is nem gyullad fel az izzító jel akkor nem is fog beindulni. És tényleg mivel mikor állt nem tudom hány percet akkor beindul megjelenik a jel azt megy is. Már hittem azt is hogy ferdén álltunk meg vele és talán le levegősödött... de nem. 

Ennek mellékterméke, hogy írja a kézikönyv, hogy a klímát soha ne kapcsoljuk ki (mondjuk én ezt abszurdnak tartom vagy nem tudom a miértjét), de pl amikor nem akart beindulni ugyan ezen izzító jel hiánya miatt és lekapcsoltam a klímát akkor beindult egyből (ez természetesen nem minden esetben igaz).

Ebben szeretném a segítségeteket kérni, hogyha valaki találkozott e már ilyennel és talán dűlőre jutott vele vagy ötlet, hogy mit nézzek meg azt nagyon megköszönném.