Jokki Creative Commons License 2019.07.02 0 1 1150

Hogy vetted ki a szavaimból, hogy a magyarság kiválasztott?????

Írtam ilyent? Még csak nem is céloztam ilyesmire!

Az hogy a magyar szkíta kereszténység volt a legmagasabb szakralitás Európában, ez nem az én fixa ideám, már bocs. A magyar királyon kívül hány Apostol király volt még?

Ne törd a buksid: egy se.

A magyar szakralitás magasabb rendűségét maga a Pápaság ismerte el. Lehet ezzel vitatkozgatni, csak nincs értelme.

Ezt nem én mondom, ez a tény. De el kell olvasni Szent László királyunk rendeletét a római kereszténységről, akkor egyből kiderül két dolog:

1.) A magyar kereszténység nem római kereszténség volt, hanem egy magasabb rendű, szigorúbb, emberségesebb. Elég arra gondolni, hogy II. Endre-András királyunk miképp állította helyre a kereszténység renoméját keresztes hadjáratával, mely az egyetlen valóban sikeres keresztes hadjárat volt, amit ráadásul nem kísértek embertelen kegyetlenkedések, vérengzések, sőt kannibalizmus, mint a frankok esetén például. Vagy akár az állítólagosan oroszlányszívű Richárd, aki fogságból fogságba tévelygett, egész seregét elfogták és lefegyverezték. II. András 20 ezer katonával ment ki és annyival is jött vissza, nem véletlenül kapta a "Jeruzsálem királya" címet, amit teljes joggal viselhetett volna, de nem szívesen használta.

2.) Szent László rendelete egyben azt is jelzi, hogy Szent István nem irtott ki semmilyen ősvallást, nem hívott be idegeneket, az egész csak habsburg féle rémmese.

Szent László rendelete: "Ha a latinoknak nem tetszik a magasabb rendű, jobb szkíta magyar szertartás rend, nyugodtan elmehetnek ahová akarnak. De ami vagyont Magyarországon szereztek, el nem vihetik."

Hoppá. Latinok, azaz római katolikusok...erről meg ennyit.

Még egyszer: a magyarság NEM KIVÁLASZTOTT. Ahogy senki más sem. Minden egyes alapvető fajnak megvan a maga szerepe a földi életben: teremtő, javító, semmitő. Csak most olyan korszakban élünk, amikor a semmitő szerep (Sémita népek) túlzottan nagy szerephez jutott. Ez katasztrófa helzetbe sodorta az emberiséget és kétséges a végkimenetel. A magyarság a Jáfet vonaláról származik, azaz a javító, gyógyító szerepkör a magyarságé.

Nincs itt semmiféle kiválasztottság, csak meg kell érteni, a saját szerepünket a teremtésben. Akkor nem lesz itt semmiféle nácizmus, ami amúgy is idegen a magyar lelkülettől. Ennél egyszerűbben nem tudom már elmagyarázni...

Előzmény: az77 (1146)