Egy valódi, kékvérű úrinőről van szó, ami ma már ritkaság. A menye ugyanilyen, és ugyanezt teszi vele a fia, amit vele tett a férje. Itt élem velük a mindennapokat, tudom, mit beszélek.
A demencia súlyos elmebetegség, ami bizinyos fokozat után nem gyógyítható, javítható az állapot. Kár messzemenő következtetéseket levonni a személyiségre egy elmebeteg viselkedéséből, és ostobaság is.
Én azt figyelem már egy ideje, h a ffiak részéről megy a sirám, a szidalmazás az asszonyok, nők felé, h nahát, ezek mit képzelnek, válnak orrba-szájba, ha kell, ha nem. És közben képtelenek magukba nézni, és önvizsgálatot tartani, h ők vajon hol rontották el. Még abban is a feleségüket hibáztatják, ha éppen megcsalják őket, merthát ebben is az asszony maga az oka a félrelépésnek. Ha megütik őket, abban is az asszony a hibás. MINDENBEN. Igen, a nők elválnak a durva, csapodár, nemtörődöm férjeiktől, ha nem tudnak szót érteni velük, és csak szidalmakat kapnak. Ez van.
A ffiak meg nem néznek magukba. Szidják az exet, és gyűlölik a nőket. Pfff... Ezt is lehet csinálni persze...
El tudom képzelni, h szegény ártatlan férj nem csinál semmit, békésen tesped a pörköltszaftos pólójában a meccs előtt, és az asszony rútul ráront, h "Te Jóska! Én elválok!" Aham... És ennek semmi, de semmi előzménye nincsen... Ühümm...