japipapi Creative Commons License 2019.06.28 -2 5 65224

Moncsi! 

Félre érted ezt a topikot. Szerintem sokan olvastunk, de ha éppen nincs olyan, aki édesapádnak hasonló gondja van, vagy volt, akkor nem lehet konkrét kérdésedre válaszolni. Hidd el, nagyon megértem a helyzetet, de felelőtlenség lenne bármit is mondani. Nekem szâmban randalírozott a dög, megműtöttek 3 éve, eddig élek, de maradandó károsodásom lett. Nincs âllkapcsom,  így persze fogam nincs, így elêg macerás ennem. Nyelvem is kés alá került, durván fele kidobásra került, e miatt ízérzetem  megszünt, most már tudom, ez is maradandó károsodás. Ehhez hozzá kapcsolódik, hogy nehezen artikulálom a szavakat, hisz teljes nyelv és fog nélkül lehetetlen normálisan kommunikâlni.

És akkor térek vissza édesapâd műtésére. Amit írtâl, roppant kevés. Nem lehet tudni, hogy maga a torok mennyire változott, a hegesedés okkozza a nehéz artikulációt, vagy a hangszálak is degenerálódtak. 

Szerintem a sebész biztosan még műtét előtt elmondta a műtêt utáni szituációt, a műtéti hozzájáruláskor.

Végül is nem várhatod el senkitól, hogy aki nem ismeri a szitut, adjon remênyt. Ne tudsz az orvossal beszélni? Nincs édesapát nelkett senki, aki téged tudna mêkységben tájékoztatni? 

Látens elmondta Neked történetét, de egyáltalán édesapáddal nem azonos, Ő sem tud mit mondani.

Szóval így értékelj, mert kicsit mint ha vádaskodnál. Mi a döggkel küszkôdök vagyunk, nem orvosok

Minden jót édesapádnak. 

Előzmény: Moncsi1982 (65222)