Jokki Creative Commons License 2019.06.18 0 0 1028

Az a különbség román és magyar közt, hogy a magyarnak ősi múltja van. És bocs hogy ezt mondom a románoknak nincs ősi múltja, csak pár száz éves az is nagy jóindulattal. Természetesen nem célom ezt folyton az orruk alá dörgölni, de a amióta csak felbuzdult bennük a "nemzeti érzés" kizárólag ők indítottak magyarirtó hadjáratokat, és nem a magyarok ellenük. Mellesleg nem csak a magyarokat irtották, több tízezer bolgárt is. Csak példaként. A magyar ilyent sosem tett.

Ezért át is fogalmazom, amit múltkor írtam - nemhogy felesleges, de semmilyen népirtást nem csinált a magyarság. Soha. Amikor hadakoztunk, királyaink mindig is arra törekedtek, hogy a lehetséges legkevesebb áldozattal vívják meg a háborúkat, amik MINDIG HONVÉDŐ és sosem hódító háborúk voltak.

A lelki egyensúlyom éppenséggel azóta kezd helyreállni, amióta mélyebben foglalkozom a múltunkkal, a népművészetünkkel, a nemzeti küldetésünkkel (ami mellesleg minden népnek van, csak nem mindegyiknek azonos).

Nem tudom hogyan vakartad ki a szavaimból, hogy az egész világ az én ún szektám ellen van - nincs szektám. Nekem nemzetem van és emberségem. Ha ez neked szekta ám legyen az. :)

Természetesen a Föld legősibb nemzetének, a szkítának ma nagyon nehéz a sorsa, mert olyan világkorszakot élünk, amikor a szkíta alaperkölcsöt, mely hasonlatos a Jézusihoz, teljesen sutba dobta a világ. Ráadásul a magyarság is elég mélyre süllyedt szellemileg, erkölcsileg, nem ismeri saját múltját, kultúráját küldetését. Szóval ez a legnehezebb korszak a magyarság szempontjából. Nem azért mert mindenki ellenünk van - hisz elég keletre mennünk és midenhol barátsággal, sőt testvérként fogadják a magyart -Irántól Tadzsikisztánon át Japánig. Az viszont tény, hogy Európában nem sok a barátunk. De majd valahogy túléljük ezt is. Ahhoz, hogy magyarság újra elfoglalja méltó helyét a nemzetek sorában, először magára kell találnia, megtalálni a saját múltját és kultúrális örökségét, amit bizony a vezetőink, akár "tudományos" (ha még lehet egyáltalán annak nevezni), akár politikai, akár gazdasági mind azon dolgozik, hogy ez sose történjen meg, sajnálatos módon.

Ettől függetlenül még egyszer mondom, hogy nincs bennem semmiféle gyűlölet, csak tudni kell az igazat és azt, hogy ez egy ilyen korszak. És persze fel kell készülni a végjátékra, ami nem lesz szép. Amíg az iskolában olyan ótvar marhaságokat tanítanak, amiket már kb 30 éve megcáfoltak szakemberek, mint például, hogy III. Béla korában rakták össze a koronát két darabból, ami egészen elképesztő hülyeség, addig nem lesz egyszerű az eszmélés, hiszen egy egész fiatal nemzedéket vezetnek tévútra az iskolákban. Természetesen nem fogok senkit felpofozni, ha nem akarja megismerni a magyar múltat - de azt se szabad hagyni, hogy a saját butaságait ráerőltesse arra, aki viszont szeretné.

Előzmény: zipar (1022)