Törölt nick Creative Commons License 2019.06.18 0 3 30274

Te nem nagyon figyelsz. Soha nem voltam jobbikos, soha nem is leszek. Nemzeti érzelmű magyar polgár vagyok, aki más komoly nemzeti érzelmű párt híján szavaztam és szavazok ma is rájuk. Még egyszer a kedvedért: Nem lehetek frusztrált a Jobbik miatt (tőlem aztán szűnjenek meg), mert nem vagyok jobbikos. Csak hogy sokadszorra talán megértsd!

Mert azt nem érteted meg, miért aggódom. A nemzetemért, aki korcsosulni látszik, a cigányok leggányabbjának stílusát átvenni. Nem véletlen, hogy értelmes ember (az értelmesek nagy része) nem szül erre gyerekeket (hiába ígérnek neki sok pénzt, mert a gyerek nem pénz kérdés, csak a Köpcös kizárólag pénzben tud gondolkodni, nem véletlenül nyúlja le az ország pénzét a haveroknak és családtagoknak), sőt inkább elmegy innen. Maradunk itt az egyre nagyobb számban itt élő és exponenciálisan szaporodó cigányokkal, az öregekkel, a milliárdos haverokkal (akik azért bevásárolnak alaposan Európában,  ha menni kell egyszer), a kliensekkel, a pár hazaszeretővel akik mindennek ellenére nem tud elmenni innen, mert annyira szereti Magyarországot, és az ostobáknak, pár fillér keresettel is boldog hadával. Egyre csökkenő számú magyarral, egyre növő számú cigánnyal. Nem kell ötven év és ők lesznek többségben. Nem a migráns a veszély, (99,9%-uk nem is akar itt maradni), hanem a mi fogyásunk és a cigányok határtalan szaporodása. Ez jelenti Magyarország végét, lehet még az unokám idejében, ha megvárja itt. És aki tehetne ellene, csak a saját és haverok zsebével, a propagandával ami elősegíti hatalmon maradását és a lopások lehetőségének megmaradását is, mert semmi pénz nem elég) meg a saját, Magyarországon szánalmas színvonalú hobbijával foglalkozik.

Ennyi. Tudom, a köreitekben nem divat az önzetlen hazaszeretet, de hidd el létezik még olyan! A köreitekben a nemzeti párt ledorongolása a divat csoportban, egymást támogatva mint a cigányok (és hasonló erkölcsökkel, például a földre került ellenfél falkában rugdosása....), a Köpcös érdekében.

Előzmény: Ugrik.Borbála (30273)