Jokki Creative Commons License 2019.06.17 -1 1 1019

Azt hiszem egész mást értünk nácizmus alatt. Nekem a náci az aki kiválasztott népnek gondolja magát ezért bármilyen mocskos bűnt azzal ráz le, hogy kiválasztott vagyok, nekem ezt is lehet.

Éppen ezért nem is értem ezt a holokauszt cirkuszt hiszen az egész nem volt más mint két "kiválasztott" nép birkózása azon, hogy melyik a kiválasztottabb. Éppen ezért ebben az egéász ügyletben, a komplett magyarság semmilyen fokon nem bűnös és mem is értintett, ennyi. Mellesleg a "bűnös nép" fogalmát is a magukat kiválasztottnak gondoló náci népek találták ki és használták - például Hitlerék is. Erről meg ennyit.

Hogy frankok egy csürhe volt, ahhoz meg kétség se férhet. Nem tehetek róla, azok voltak, Ettől én még nem leszek náci. Még a nemzeti romantikusok se lesznek nácik, csak mert pár szerencsétlen, akinek fogalma sincs ki a náci valójában, állandóan ezt hajtogatja.

Nos igen a magyarság a legmagasabb szakrális fény volt akkoriban Európában. Például jelzi ezt hogy egyedül Magyarország volt Mária országa, vagyis egyedül Magyarországnak volt Szűz Mária a királynője. Egyedül a magyar király volt egyben apostol is. És Magyarország annyi szentet adott a kereszténységnek mint az összes többi nép együttvéve, legfőképpen a királyi családok, de az egyszerű nép is. Mátyás király korában Bonfini leírása szerint Budán folyóvizet vezettek a WC-kbe. Miközben Franciaorszgában még 18. században is a folyosókra szartak a királyi palotában és szolgák szedték össze a bűzlő szarhalmokat....

A magyarok már hongfoglaláskor is alsóneműt hordtak. Mindenki, nem csak az urak.

Miközben a magyar királyok, magyar egyházi vezetők, krónikások olyan tökéletes, stílusos, gazdag és nyelvtanilag hibátlan latin írásokat hagytak maguk után, amiknek csodájára jártak, addig Rómában a pápai iratok hemszgenek a nem ritkán durva helyesírási hibáktól.

Magyarországon egészen Mária erézia Ratio Educationis fedőnevű műveltség pusztító rendeletéig rovással írtak az emberek. Mindenki. Nem csak az urak. Ahogyan Bonfini írja Mátyás korában is. Mátyás korában nyugaton az állítólagos fejlett nyugaton, jó ha minden 5 ezredik ember tudott olvasni.

És ezek bizony tények. Szóval igen Magyarország fényesen kiemelkedő volt Európában abban az időben. És ez nem kitaláció, és nem is nácizmus, hanem történelmi tény.

De elég ha megnézzük hogyan viselkedett egy frank keresztes, meg hogyan mondjuk II. András királyunk serege, akinek nem mellesleg egyik titulusa a "Jeruzsálem királya" cím is. II. András királyunk serege egyetlen civilt sem ölt meg.

A frankok meg őrült kannibált játszva felfalták muszlimokat élve. Pedig volt bőven élelmük, éhezésről szó sem volt. Egyszerűen elmebeteg vadállatok voltak. És ez történelmi tény. De ha nem hiszed menj el Egyiptomba vagy valamelyik nyugodtabb muszlim orszgába és kezdd el dicsőíteni a frank kereszteseket.... meg fogsz lepődni milyen csúnyán reagálnak még ma is....valami páncél legyen rajtad, mert igencsak sok bicska fog a hátadba csúszni.

Sajnos nem tehetek róla, hogy manapság a magyarok nem ismerik a saját történelmüket.

És mellesleg mi nem irtottunk ki népeket mert más vallásúak, nem vettünk részt több száz millió indián, afrikai, ázsiai lemészárlásában. Királyaink, kivéve az elmebeteg habsburgokat sohasem vetemedtek felesleges népirtásokra, vérengzésekre más népekkel vallásúakkal szemben, ez egyszerűen nem volt benne a magyar lelkületben. És ez is történelmi és erkölcsi tény.

A modern nyelvészet a legostobább és legpenetránsabb áltudomány. A Szemiotikán alapul, mely szeritn a szavak jelentése közmegegyezésen alapul. Vagyis ha a széket átnevezem, asztalnka az is ugyanolyan jó. Na ez az ótvar hülyeség. Más nylevekről nem tudok nyilatkozni, de az biztos, hogy magyar nyelv nem ilyen. Véletlen lenne, hogy például a hegy és a ceruza hegye ugyanazt a szót jelenti? Persze tudom ilyenkor jönnek az ostobábbnál ostobább kitalációk, hogy melyik szót melyik másik nyelvből vettük át..... csak kár, hogy csupa baromság. Hogy volt egy ősnyelv, ami minden nyelv őse volt, az nagyon valószínű, csak azt nem tudja senki mikor. De ha van ma nyelv, ami a legtöbbet őrzött meg az ősnyelvből, az valószínűleg a magyar.

Persze, lehet hogy neked ez nácizmus. Ám legyen meg az örömöd. Mert a te fogalmaid szerinti nácizmusra én csak büszke lehetek. Én ugyanis bizony romantikus vagyok és nemzeti. Meggyőződésem, hogy nemzeti történelmet csak kétféleképpen lehet kutatni: szeretettel vagy gyűlölettel. Ha szeretettel és elfogultsággal kutatja valaki, akkor megtalálja az igazságot. Ha gyűlölettel, akkor azt mondja, hogy ő objektív. Ennyi a különbség. Valóban objektívan legeljebb egy másik nép történelmét lehet kutatni, de még ezt se biztos, mert MINDENKI HÚZ VALAHOVA.

Előzmény: zipar (1004)