Barátom, a söröd valószínűleg leerjedt :)
Ha tartottad a leírást, kb. 16-17 liter sörleved maradhatott a komlóforralás után, amihez egy Nottingham British Ale élesztő elméletileg elég kell, hogy legyen (bár nem tudom, hogy milyen kihozatalt értél el, vagy mennyi lett az induló fajsűrűséged). De általában, ha az erőteljes erjedés hirtelen abbamarad, az az erjedés végét jelzi, akár 1-2 nap múltán is. A hab megléte mondjuk nem feltétlenül erre utal, de az lehet, hogy csak most fog összeesni. Mérned kellene egy aktuális fajsűrűséget.
Mondjuk a recept nem túl szimpatikus az erjesztést illetően, hiszen egy alapvetően lager típusú sört erjesztesz ale élesztővel, ami nyilván sokkal egyszerűbb és gyorsabb, de nem ugyanaz lesz az eredmény, mint egy lassú, ehhez illő, viszont kétségkívül idő- és hőmérséklet-igényesebb lager erjesztővel. De ha már ilyen módon kellene erjeszteni, talán célszerűbb lett volna egy MANGROVE JACK'S M54 Californian Lager élesztővel operálni, ami elméletileg hozza a lageres jegyeket ale hőmérsékleten is.