"nemcsak faszán kormányoz a Fidesz, hanem győzni is megtanult."
Roppantul kíváncsi vagyok, hogy egy mezei magyar ember miért drukkolhat ennyire a Fidesznek:
1. haszonélvezője a rendszernek? (Ezesetben ő is bűnös abban, hogy osztozik ezeknek a maffiapiócáknak az országot szétrohasztó élősködésében.)
2. megfélemlítettje a rendszernek? (Ez megintcsak ezt a rendszert minősíti, hogy ilyesmire vetemedik a győzelemért: "szavazz a Fideszre, vagy holnap be se gyere már dolgozni".)
3. egyszerűen csak egy degenerált hülye, aki azt sem tudja, mire és hogyan szavaz? (Akkor már értem, miért nem akarják azt a javaslatot a gyakorlatba átültetni, hogy legalább a 8 osztályt elvégzettek szavazhassanak.)
A "faszán kormányzás" meg szánalmas folytatása az elődök dicstelen országlásának, ami alatt gyengült az ország, gazdasága egyre inkább elvesztette magyar jellegét, függővé vált más országoktól, demográfiai hullámvölgybe került és egyre inkább hasonlatossá vált egy Közép-amerikai banánköztársasággá.
Szóval nem tudom, kinek tetszet ez, de hogy az nem normális vagy nem magyar, az biztos.