ka_TARZI_s Creative Commons License 2019.05.29 -3 3 30095

Az ilyen Jobbikot fikázó meg Vonát köpködő "csalódott radikálisokról" mindig azt gondolom, hogy ők megérdemelnék, hogy a DK-Momentum banda váltsa a fideszt, de én pl. nem.

Vona megpróbált középre húzódva elcsábítani sok kevésbé vonalas balost/liberálist, hogy egy néppárti Jobbik/Jobbik-LMP páros váltsa le a NER-t, de sajnos ezek a "csalódott radikálisok" hülyék voltak, hogy felfogják mire megy ki a játék, és inkább belülről árulták el és köpködték Vonát.

Most simán benne van, hogy a következő választáson egy DK-Momentum tandembe meneküljenek a NER-től teljes joggal megundorodott választók.

Mert legyen egyértelmű, egy mitanyánk nevű nersevik csicskapárt soha nem fog komoly társadalmi támogatást szerezni.

Vona minden hülyeségével együtt - amikrl én magam is gyakran írtam már 5-7 évvel ezelőtt is ezen fórumon is - képes volt megszorítani és összetartani egy ideológiailag értékrendileg elég széles spektrumban mozgó tömeget.

Most, hogy a Jobbikot talán sikeresen (?) szétverte a NER és "csalódott radikálisok", a NER ellenzéke sajnos a legerősebbnek letszó ballib pártoknál fog lecsapódni, és visszalenghet a politikai inga. Ezt amúgy Vona is elmondta a választások körül. 

Elég söét jövőt vetít elre ez a választás. Szurkolok, hogy a Jobbik vezetés kitaláljon valamit.

Előzmény: nagyanyo5:1 (29996)